Blog

Jörgen Raymann met Patoef hondenkleed!

Geplaatst door:  /  Reacties: 3

Op zondag 20 februari 2011 was er in de Stadsschouwburg Utrecht een voorstelling van Jörgen Raymann. De voorstelling heet ‘Frede’ en speelt nog op allerlei plaatsen in Nederland.

Als kind werd hij Fredeman genoemd, wat bangerik betekent in het Surinaams. In zijn show liet Jörgen allerlei angsten de revue passeren die hij als kind had. Zo had hij smetvrees, hoogtevrees, was bang voor spoken, had examenvrees en was ook bang voor honden.
Maar ook angsten waar wij als mensen dagelijks mee te maken krijgen, zoals de angst dat je kind alleen over straat gaat, angst voor inbraak of ruzie in je straat.

Het waren allemaal serieuze onderwerpen, maar Jörgen heeft dit allemaal zo mooi in elkaar gezet in zijn show, doorspekt met typisch Surinaams accent. Mooie songteksten, lekker swingende muziek waar ik de neiging had om op de bühne salsa met hem te gaan dansen!

Wat deze voorstelling nog bijzonder maakte was de inzet van 2 gebarentolken speciaal voor mensen met auditief beperking die ook in het publiek zaten. Het was natuurlijk wat onwennig voor het publiek om 2 ‘zwaaiende’ mensen op de bühne te zien.
Maar bij aanvang van de show heeft Jörgen ze op een spontane manier geïntroduceerd.

Als je net zoals Patoef een fan bent van Jörgen Raymann’s en bekend bent met zijn show’s en zijn persoonlijkheid, dan weet je hoe veelzijdig Jörgen is. Na de voorstelling heeft een grote fan van Jörgen Raymann hem een hondendeken van Patoef cadeau gegeven. Want Jörgen heeft sinds kort een hond die Leo heet.

Op deze foto’s zie je hoe verrast en blij Jörgen was met het cadeau voor zijn hond Leo.

Jörgen Raymann pakt cadeau Patoef uit. Jörgen Raymann verrast met het ontwerp van Patoef.

Hondendeken voor Leo, de hond van Jörgen Raymann Hondendeken met thema's uit de theatershow 'Frede' van Jörgen Raymann

Patoef heeft onderwerpen uit zijn show ‘Frede’ verwerkt in de hondendeken. Voor zijn smetvrees een afwasborstel en het afwasmiddel Dreft. Een hoge torenflat beeldt zijn hoogtevrees uit en het spook Caspar (bang voor spoken) is er ook ingenaaid.
Wanneer je de hondendeken goed bekijkt dan kan je vast raden wat voor een rashond Leo is.
Patoef is natuurlijk in haar element dat het cadeau goed ontvangen is door Jörgen Raymann!
Op de Patoef Twitter is een bedankreactie van Jörgen binnengekomen. Grantangi Jörgen.

3 reacties

Jos

februari 25, 2011

arrow

Hoy Chandra! Ik heb je blogpagina goed bekeken. Hartstikke leuke en mooie hondendeken voor Raymann Fijn dat je de gelegenheid hebt gekregen om hem dit aan te bieden. Goede reclame voor Patoef Ga zo door!

Knuffel, Jos

Dorothy Bleeker

februari 26, 2011

arrow

Chandra, ik wist wel dat je TOP bent na zoveel jaren heerlijk samen met jou en Jan heerlijk genoten van de show van Raymann je cadeau is geweldig!

Liefs,
Je nicht Do

Miranda de Bresser

maart 1, 2011

arrow

Hoi Chandra en Jan,

Mooie foto’s en mooi kleed voor Jörgen Raymann, maar NATUURLIJK niet zo mooi en origineel als het wandkleed voor MIJN Cesar Millan, the Dog Whisperer en zijn hond Junior !
Erg origineel het “Delfsblauwe huisjes” hondenkleed voor Cesar (en de Amerikanen:-)

Ik wens je/jullie verder heel veel succes, maar vooral plezier met Patoef !!

Groetjes van Miranda

Laat een reactie achter

Naam: (verplicht)

E-mailadres: (wordt niet gepubliceerd) (verplicht)

Je bericht:

verstuur reactie